Zemlja više nije naša

U budućnosti u kojoj mašine vladaju zemljom i čovečanstvo više nije dominantna vrsta, mlada Aloy, žena lovac, kreće na put spoznaje svoje sudbine.

 
 

Daleka budućnost

Nova era čovečanstva

U čudesnom, post apokaliptičnom svetu u kome je nabujala priroda preuzela i prekrila ruševine zaboravljenih civilizacija, poslednje grupe ljudi žive organizovane po primitivnim lovačkim plemenima. Njihova prevlast nad divljinom je dovedena u pitanje napadima Mašina, zastrašujućih metalnih stvorenja – mehaničkih kreatura koje podsećaju na životinje, nepoznatog porekla.

Kupite u sledećim radnjama:

 
 

Dobrodošli u PlayStation®4

Najbolje mesto za igru

PlayStation 4 je za igrače koji žele da krenu na neverovatna putovanja kroz sveobuhvatne nove svetove i budu deo duboko povezane gejming zajednice. Sa izvanrednom postavkom igara koje su već dostupne - i mnogima koje su upravo u razvoju - PS4 je najbolje mesto za igranje najpopularnijih hit igara kao i inovativnih alternativnih naslova. Uživajte u dinamičnom, povezanom gejmingu, moćnoj grafici i brzini, inteligentnoj personalizaciji, duboko integrisanim društvenim mogućnostima, sa dodatkom inovativnih funkcija na dodatnom ekranu. Kombinujući nenadmašene sadržaje, sveobuhvatna igračka iskustva, sve vaše omiljene aplikacije za digitalnu zabavu i one koje su PlayStation ekskluzvne, PS4 sistem se fokusira na igrača.

 
 

Najveće i najbolje igre

Budi među prvima koji će zaigrati najbolje igre

 
 

Showreel

Pogledaj još videa i trejlera

 
 

PlayStation VR

Otkrijte budućnost virtuelne realnosti na PlayStation-u 4

Ubacite se u centar novih svetova, koristeći novi displej u stilu vizira, koji upravo razvija Sony Interactive Entertainment.

Uključite i druge igrače. PlayStation VR stvara dva seta slike, jedan za vizir i jedan za TV, tako da svi mogu da se uključe.

Čujte detalje iznad, ispod i oko sebe sa zadivljujućom čistinomo zvuka zahvaljujući 3D audio tehnologiji.

PlayStation TV

Strimujte PS4 igre na drugi TV visoke definicije u svom domu

Uživajte u inovativnim mogućnostima, ekskluzivnim za PS4 i upakovanim u jednu mikro-konzolu.

Nikada ne propustite ni sekund vaših PS4 igara, bez obzira na to ko koristi glavni TV, zahvaljujući Remote Play funkciji preko PS TV.

Igrajte ogroman raspon kompatibilnih PlayStation Vita, PSP i PS1 igrica na velikom ekranu vašeg TV-a.

Uključuje i vaučer za besplatan download tri PS Vita igrice.

 

Novi DUALSHOCK®4

Bežični kontroler

DualShock®4 kontroler donosi nove inovacije kako bi pružio potpunija iskustva, uključujući visoko osetljivi 6-dimenzionalni senzor kao i Touch-pad na gornjoj strani kontrolera, koji pruža potpuno nove načine za igranje i interakciju sa igrama. Novo Share dugme omogućava strimovanje videa i deljenje sadržaja jednim klikom.

 
 

Deljenje Igračkih Iskustava

Igrajte zajedno

Upustite se u beskrajne lične izazove sa svojom zajednicom, i delite svoje epske trijumfe jednim pritiskom na dugme. Jednostavno pritisnite "SHARE dugme" na kontroleru, skenirajte poslednjih par minuta igranja, tagujte ga i vratite se u igru - video se upload-uje dok igrate. PS4 sistem takodje unapredjuje pracenje igre, omogućujući vam da emitujete video vašeg igranja u realnom vremenu.

VIEW ALL FEATURES
 
 

Vaše igre

Bez ograničenja

PlayStation®4 ne postavlja ograničenja na igre koje dolaze na diskovima, tako da ih mozete jednostavno dati prijateljima da ih probaju koliko god žele - bez ogrančenja.

 
MORE FROM YOUTUBE

PlayStation na YouTube

Pogledaj još videa

Pogledajte najnovije PS4 snimke - uključujući trejlere igara, TV reklame, eksluzivne intervjue i snimke iz bekstejdža - na oficijelnom PlayStation Youtube kanalu.